Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Αναβάθμιση πλατείας χωριού

Αναβάθμιση πλατείας χωριού

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις που αφορούν την αναβάθμιση της πλατείας του χωριού αλλά και διαμορφώσεις στο νεκροταφείο στην Τοπική Κοινότητα Ρευματιάς, από τον Δήμο Φαρσάλων, προϋπολογισμού 24.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την πλατεία θα αντικατασταθεί ο φωτισμός, θα αποξηλωθεί το συντριβάνι, θα κλαδευτούν 45 μεγάλα πεύκα, θα μπουν ειδικά προστατευτικά πολυκαρβονικά φύλλα στη στάση και θα βαφεί.
Θα γίνει καθαρισμός του χώρου από τις πευκοβελόνες και αποξήλωση υφισταμένων ριζών πεύκων που προεξέχουν. Στη νότια έξοδο του χωριού θα γίνει διερεύνηση υφιστάμενης διατομής ομβρίων και του χάνδακα.
Τέλος, στην κεντρική πλατεία θα γίνουν επισκευαστικές εργασίες πλακοστρώσεων και γενικότερη συντήρηση της πλατείας. Επίσης θα γίνουν διαμορφώσεις των διαδρόμων του νεκροταφείου, θα τοποθετηθεί μεταλλική πόρτα στο νεκροταφείο και θα τοποθετηθούν νέα κεραμίδια.

Σχετικά Άρθρα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο δίκτυο ομβρίων στα Φάρσαλα

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου ομβρίων της πόλης των Φαρσάλων, ενός έργου συνολικού κόστους 1.905.053,912 ευρώ. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Φαρσάλων

Read More »

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων Ισχυρότερες συνθήκες ασφάλειας και λειτουργικότητας δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων στην Περιφερειακή οδό της πόλης, μετά από την υπογραφή από τον Δήμαρχο

Read More »

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»     

Read More »

Ένταξη έργου με τίτλο «Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών στο δήμο Φαρσάλων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης»

Ένταξη έργου με  τίτλο Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών  στο Δήμο Φαρσάλων   μέσω του προγράμματος  Αντώνης Τρίτσης     

Read More »

Ενεργειακή αναβάθμιση Δημαρχείου Φαρσάλων

Ενεργειακή αναβάθμιση Δημαρχείου Φαρσάλων   Ενεργειακή αναβάθμιση Δημαρχείου Φαρσάλων στνολικού προϋπολογισμού μελέτης 538.399 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Φαρσάλων, που αποκτά

Read More »