Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων

Ένα έργο που σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων, έρχεται να βελτιώσει τις υποδομές του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων, ξεκινά το προσεχές διάστημα μετά την υπογραφή από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον εκπροσωπο της αναδόχου εταιρείας, της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμισή του.

Αναλυτικότερα, το έργο το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 136.945,22 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., περιλαμβάνει τις εργασίες και τα υλικά για την εφαρμογή συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης και την αντικατάσταση των κουφωμάτων και των υαλοπινάκων με νέας τεχνολογίας σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου και των βαρέων αθλημάτων. Οι υαλοπίνακες καταλαμβάνουν αρκετό μέρος του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου με συνολική επιφάνεια 150 m2. Συνεπώς, κρίθηκε σκόπιμο κατόπιν και των αποτελεσμάτων της αυτοψίας και της μελέτης, η άμεση αντικατάσταση τους, αλλά και η εφαρμογή κατάλληλων μονωτικών υλικών στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου και των βαρέων αθλημάτων, ώστε να μειωθούν σημαντικά οι απώλειες θερμότητας / ψύξης.   

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου, το παρόν έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης και την αντικατάσταση ψευδοροφών με γυψοσανίδες με πλήρη μόνωση.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Στα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο την εικόνα του Δημοτικού μας Σταδίου. Μέσα από μικρότερες παρεμβάσεις, αλλά κυρίως από τους πόρους που διαθέσαμε εκεί μετά τα γεγονότα του «Ιανού» και τώρα με την ενεργειακή αναβάθμιση, δημιουργούμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους και φυσικά για τα αθλητικά μας σωματεία. Έναν χώρο που θα αποτελέσει στολίδι για την επαρχία Φαρσάλων» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Σχετικά Άρθρα

Στον Πύργο Καραμίχου η περιοδική Έκθεση Αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου Τάκη Τλούπα

Ο Δήμος Φαρσάλων και το Κέντρο ψηφιακής φωτογραφίας της Νεότερης Ιστορίας  του Δήμου , με χαρά υποδέχεται μια περιοδική  έκθεση αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου του Θεσσαλικού κάμπου Τάκη

Read More »

Με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων το «2ο ανοιχτό τουρνουά τένις Φαρσάλων»

  Ο Α.Σ. Ολυμπιάδα και Α.Σ. Φαρσάλων με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων, διοργανώνουν το 2ο ανοιχτό τουρνουά Τέννις στα γήπεδα Τέννις του Δημοτικού  Αθλητικού Κέντρου, που θα διαρκέσει έως

Read More »

Χορήγηση επιδότησης προσωρινής στέγασης με τη μορφή επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης για την κάλυψη δαπανών προσωρινής στέγασης κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων α) Μαγνησίας, Σποράδων, Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, β) Φθιώτιδας και Ευβοίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και γ) Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Χορήγηση επιδότηση προσωρινής  στέγασης με τη μορφή επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης για την κάλυψη δαπανών προσωρινής στέγασης κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 σε περιοχές των

Read More »