Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Πλήθος κόσμου στην έναρξη των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Αυγούστου στα Φάρσαλα

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών χθες το βράδυ, στην εναρκτήρια εκδήλωση του «Πολιτιστικού Αυγούστου» του Δήμου Φαρσάλων στις πηγές του Απιδανού, εκεί όπου υπό το φως του φεγγαριού, απόλαυσαν αξέχαστα τραγούδια του μεγάλου Δημήτρη Μητροπάνου.

«Σβήνουμε το φεγγάρι» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, εμπνευσμένος από το ομώνυμο τραγούδι, με τον Νίκο Σκουφά και τη μπάντα του να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων για την ερμηνεία τους, στη σκηνή που στήθηκε στον ιστορικό αυτό χώρο των Φαρσάλων.

Νωρίτερα, οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει στην πλατεία Δημαρχείου όπου έλαβε χώρα διαδραστική παιδική παράσταση, ενώ αργότερα το κέντρο της πόλης των Φαρσάλων πλημμύρισε με ήχους σαξόφωνου από τον μουσικό του δρόμου, ο οποίος ξεκίνησε στην πλατεία Λαού και κατέληξε στις πηγές του Απιδανού.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το ερχόμενο Σάββατο, 5 Αυγούστου, στη Σκοπιά, εκεί όπου στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου θα ανέβει το έργο «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ» από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας.

Σχετικά Άρθρα

Στον Πύργο Καραμίχου η περιοδική Έκθεση Αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου Τάκη Τλούπα

Ο Δήμος Φαρσάλων και το Κέντρο ψηφιακής φωτογραφίας της Νεότερης Ιστορίας  του Δήμου , με χαρά υποδέχεται μια περιοδική  έκθεση αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου του Θεσσαλικού κάμπου Τάκη

Read More »

Με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων το «2ο ανοιχτό τουρνουά τένις Φαρσάλων»

  Ο Α.Σ. Ολυμπιάδα και Α.Σ. Φαρσάλων με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων, διοργανώνουν το 2ο ανοιχτό τουρνουά Τέννις στα γήπεδα Τέννις του Δημοτικού  Αθλητικού Κέντρου, που θα διαρκέσει έως

Read More »

Χορήγηση επιδότησης προσωρινής στέγασης με τη μορφή επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης για την κάλυψη δαπανών προσωρινής στέγασης κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων α) Μαγνησίας, Σποράδων, Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, β) Φθιώτιδας και Ευβοίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και γ) Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Χορήγηση επιδότηση προσωρινής  στέγασης με τη μορφή επιδότησης ενοικίου/συγκατοίκησης για την κάλυψη δαπανών προσωρινής στέγασης κατοίκων που επλήγησαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023 σε περιοχές των

Read More »