Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ 2023

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                     Φάρσαλα, 7 Αυγούστου 2023

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ                Αριθ. πρωτ.: 11435

ΤΜΗΜΑ: ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Δ/ΝΣΗ: Πατρόκλου 3, 40300 Φάρσαλα

Πληροφορίες : Παρασκευή Μπαλαμπάνη

Τηλ.: 24913 50113/133

E-mail: v.balabani@dimosfarsalon.gr

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

          Ο Δήμαρχος Φαρσάλων στο πλαίσιο διενέργειας της ετήσιας θρησκευτικής εμποροπανηγύρεως στην Κοινότητα Σταυρού, που θα διενεργηθεί το χρονικό διάστημα από τις 22 έως τις 23 Αυγούστου 2023, στα πλαίσια του θρησκευτικού εορτασμού της Παναγίας Ελεούσας της Δεμερλιώτισσας, προκηρύσσει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων/δηλώσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερομένους, με ημερομηνία έναρξης Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 και λήξη Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023.

          Οι αιτήσεις/δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται σε έντυπο (σύμφωνα με το υπόδειγμα της υπηρεσίας) ως εξής:

  • Δια ζώσης: αυτοπρόσωπα ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο Φαρσάλων, Πατρόκλου 3, Φάρσαλα (ισόγειο-Γραφείο 03).
  • Ταχυδρομικά στη Δ/νση: Προς Δήμος Φαρσάλων/Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης-Δημαρχείο Φαρσάλων, Πατρόκλου 3 40300, Φάρσαλα.
  • Ηλεκτρονικά: στη διεύθυνση (email): v.balabani@dimosfarsalon.gr.

          Στην εμποροπανήγυρη σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 4849/2021 μπορούν να συμμετέχουν ως πωλητές, φυσικά και νομικά πρόσωπα, κάτοχοι:

α) βεβαίωσης δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας στις βραχυχρόνιες αγορές β) άδειας παραγωγού πωλητή και επαγγελματία πωλητή που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές γ) άδειας δραστηριοποίησης στο στάσιμο ή στο πλανόδιο εμπόριο και δ) άδεια χειροτέχνη – καλλιτέχνη.

          Ο έλεγχος των δικαιολογητικών, η απόδοση των θέσεων, ο κατάλογος των συμμετεχόντων και γενικότερα όλη η διαδικασία για τη συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη Φαρσάλων θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή που ορίστηκε με την αριθμό 103/2023 Α.Δ.Σ..

          Στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση www.farsala.gr ακολουθώντας τη διαδρομή «Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη Σταυρού 2023» οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον κανονισμό λειτουργίας της εμποροπανήγυρης (ΑΔΣ 49/2022), για την αναλυτική προκήρυξη (αριθ. πρωτ. 11434/2023), για τη διάρθρωση του χώρου (τοπογραφικό σχεδιάγραμμα) καθώς και για κάθε σχετική λεπτομέρεια για τη λειτουργία της μέχρι τις 23-8-2023.

O Δήμαρχος Φαρσάλων

Ιορδάνης Εσκίογλου

Σχετικά έγγραφα

ΑΔΣ 49.2022 Κανονισμός Εμπορ. Σταυρού

ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΤΗΝ-ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ_103-2023

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ 2023 ΣΤΑΥΡΟΥ

Προκήρυξη -Ανακοίνωση για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη ΣΤΑΥΡΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ(4)

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΣταυρός2023

Σχετικά Άρθρα

Παράδοση εκλογικού υλικού των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023

             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Παράδοση εκλογικού υλικού των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 Από το Δήμο Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι η παράδοση

Read More »

Επιτάχυνση της κατασκευής του φράγματος της Σκοπιάς ζητά από τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου

Την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής του φράγματος στον ποταμό Ενιπέα, στο ύψος της Σκοπιάς, ζητά ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ.

Read More »

Έναρξη λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,

Ο Δήμαρχος ΦαρσάλωνΙορδάνης Εσκίογλου Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Την έναρξη λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από την Παρασκευή

Read More »

Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην επαρχία Φαρσάλων λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω των νέων έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν και την επαρχία Φαρσάλων τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου αποφάσισε τη συνέχιση της διακοπής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του

Read More »

Μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τα πλημμυρισμένα σπίτια στον Δήμο Φαρσάλων

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης διενέργειας των αυτοψιών από τα κλιμάκια της ΓΔΑΕΦΚ καλούνται οι πολίτες να δηλώσουν τα στοιχεία των κτιρίων (ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ/κύριες και δευτερεύουσες) για τα οποία παρατηρήθηκε εισροή υδάτων από

Read More »