Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Αγιασμός στη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στην Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 9 Νοεμβρίου 2023 με αφορμή την έναρξη της φετινής καλλιτεχνικής χρονιάς. Η σύντομη τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα συναυλιών του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης αμέσως μετά την τακτική πρόβα της χορωδίας, όπου τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί τις δοκιμές της.

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιερατικός επίτροπος Φαρσάλων π. Βασίλειος Αναστασόπουλος παρουσία του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, του αντιδημάρχου κ. Νίκου Γκατζόγια, του καλλιτεχνικού διευθυντή – μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη, του προέδρου της χορωδίας κ. Δημήτρη Βασιλείου και όλων των χορωδών.

 Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος κ. Εσκίογλου εξήρε την υψηλού επιπέδου συμβολή της Δημοτικής Χορωδίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και συνεχάρη τους χορωδούς και το μαέστρο για το ζήλο τους και την συνεχή καλλιτεχνική παρουσία τους σε σημαντικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα ως άξιοι πρεσβευτές της πόλης. Επίσης δήλωσε την θερμή στήριξη και συμπαράσταση ολόκληρης της δημοτικής αρχής στη χορωδία με κάθε τρόπο.

Ο μαέστρος κ. Μάτης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των χορωδών τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο για την τακτική παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις του συνόλου, η οποία και υποδηλώνει την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο της χορωδίας. Επίσης αποκάλυψε τον φετινό πλούσιο καλλιτεχνικό σχεδιασμό με την επόμενη εμφάνιση της χορωδίας τον ερχόμενο Δεκέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, μετά από πρόσκληση, με εορταστικό χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων στον Δήμο Φαρσάλων

Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις αλληλεγγύης με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνει φέτος ο δήμος Φαρσάλων μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής –

Read More »

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση (2η) της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχιακό μέγαρο, Πατρόκλου 3 – 2ος όροφος), στις 29 Νοεμβρίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  Ταχ. Δ/νση : Πατρόκλου 3 – Φάρσαλα                        Ταχ. Κώδ.  :  40300                                         Πληροφορίες : Π. Τσελεπίδου                   Τηλέφωνο:   2491350122     

Read More »

Με τους Vegas ανάβει στις 4 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα

Με το δημοφιλές συγκρότημα Vegas θα ανάψει φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου στις 7 το απόγευμα. Η γιορτή στον μαγικό κόσμο των

Read More »

Υποστήριξη για τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή – Α.Δ.Υ.Μ.

Τον Νοέμβριο ξεκίνησε η συνεργασία του Παραρτήματος Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων – Συνεχιζόμενη Δομή, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ), με το 4ο Νηπιαγωγείο, το 4ο Δημοτικό Σχολείο και

Read More »

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εννέα (9) ατόμων, χρονικής διάρκειας έως 04.03.2024, άρθρο 212 Ν. 3584/2007.

Ο Δήμος Φαρσάλων Έχοντας υπόψη: Τις διατάξεις των άρθρου 58 και 59 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ87/Α΄/7.6.2010). Τις διατάξεις των άρθρων 168-170 και 212 του Ν.3584/2007 (ΦΕΚ 143/Α΄/28.6.2007). Την με αριθ.

Read More »

Διεκπεραίωση από τα ΚΕΠ της διαδικασίας έκδοσης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας της οικονομικής διευκόλυνσης (youth pass) του άρθρου 47 του ν. 5045/2023 (Α’ 136)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διεκπεραίωση από τα ΚΕΠ της διαδικασίας έκδοσης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας της οικονομικής διευκόλυνσης (youth pass) του άρθρου 47 του ν. 5045/2023 (Α’ 136)    Σας ενημερώνουμε, ότι δημοσιεύθηκε η αριθ.

Read More »