Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ αλλά και ροκ συναυλία ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 16η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, έναν ισχυρό θεσμό για την περιοχή, ξεκίνησαν χθες Παρασκευή στα Φάρσαλα οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 16η Γιορτή Χαλβά.

Στο χορωδιακό φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο, εμφανίστηκαν και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, η Μικτή Χορωδία Νέας Αγχιάλου, η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου Άρτας «Νικόλαος Σκουφάς», η Μικτή Χορωδία Βουνιατάδων Κέρκυρας και η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστά χορωδιακά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, ενώ την καλλιτεχνική Διεύθυνση είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Την παρουσίαση έκανε το μέλος της χορωδίας Φαρσάλων Βαΐτσα Καρατόλια, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Δημήτρης Βασιλείου.

Αναμνηστικές πλακέτες προς τιμήν των χορωδιών παρέδωσαν, η Αντιδήμαρχος κ. Σ. Χατζηπλή στη Μικτή Χορωδία Νέας Αγχιάλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Βαΐτσα Αρσενοπούλου στη Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου Άρτας «Νικόλαος Σκουφάς» και ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος στη Μικτή Χορωδία Βουνιατάδων Κέρκυρας, πόλη από την οποία ο Σεβασμιότατος έλκει την καταγωγή του.

ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αργότερα το βράδυ στο κέντρο των Φαρσάλων έλαβε χώρα ροκ συναυλία από τους «Rocktronica», με τον Γιώργο Δραγάζη και τους μαθητές της μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας κλασσικά ροκ κομμάτια και να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Σχετικά Άρθρα

Στα Φάρσαλα ξανά αποστολή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά για αρχαιολογικές ανασκαφές το ερχόμενο καλοκαίρι

Ενόψει της νέας ανασκαφικής περιόδου το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου υποδέχθηκε στο γραφείο του την υπεύθυνη της Καναδικής εκσκαφής κ. Δρ. Μargriet J. Haagsma και την

Read More »

Στον Πύργο Καραμίχου η περιοδική Έκθεση Αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου Τάκη Τλούπα

Ο Δήμος Φαρσάλων και το Κέντρο ψηφιακής φωτογραφίας της Νεότερης Ιστορίας  του Δήμου , με χαρά υποδέχεται μια περιοδική  έκθεση αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου του Θεσσαλικού κάμπου Τάκη

Read More »

Με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων το «2ο ανοιχτό τουρνουά τένις Φαρσάλων»

  Ο Α.Σ. Ολυμπιάδα και Α.Σ. Φαρσάλων με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων, διοργανώνουν το 2ο ανοιχτό τουρνουά Τέννις στα γήπεδα Τέννις του Δημοτικού  Αθλητικού Κέντρου, που θα διαρκέσει έως

Read More »

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών Πυρασφάλειας του Δήμου Φαρσάλων διάρκειας πέντε (5) μηνών

ΘΕΜΑ: «Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών Πυρασφάλειας του Δήμου Φαρσάλων διάρκειας πέντε (5) μηνών»                

Read More »