Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ αλλά και ροκ συναυλία ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 16η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, έναν ισχυρό θεσμό για την περιοχή, ξεκίνησαν χθες Παρασκευή στα Φάρσαλα οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 16η Γιορτή Χαλβά.

Στο χορωδιακό φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο, εμφανίστηκαν και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, η Μικτή Χορωδία Νέας Αγχιάλου, η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου Άρτας «Νικόλαος Σκουφάς», η Μικτή Χορωδία Βουνιατάδων Κέρκυρας και η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστά χορωδιακά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, ενώ την καλλιτεχνική Διεύθυνση είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Την παρουσίαση έκανε το μέλος της χορωδίας Φαρσάλων Βαΐτσα Καρατόλια, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Δημήτρης Βασιλείου.

Αναμνηστικές πλακέτες προς τιμήν των χορωδιών παρέδωσαν, η Αντιδήμαρχος κ. Σ. Χατζηπλή στη Μικτή Χορωδία Νέας Αγχιάλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Βαΐτσα Αρσενοπούλου στη Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου Άρτας «Νικόλαος Σκουφάς» και ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος στη Μικτή Χορωδία Βουνιατάδων Κέρκυρας, πόλη από την οποία ο Σεβασμιότατος έλκει την καταγωγή του.

ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αργότερα το βράδυ στο κέντρο των Φαρσάλων έλαβε χώρα ροκ συναυλία από τους «Rocktronica», με τον Γιώργο Δραγάζη και τους μαθητές της μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας κλασσικά ροκ κομμάτια και να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Σχετικά Άρθρα

Επιτάχυνση της κατασκευής του φράγματος της Σκοπιάς ζητά από τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου

Την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής του φράγματος στον ποταμό Ενιπέα, στο ύψος της Σκοπιάς, ζητά ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ.

Read More »

Έναρξη λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,

Ο Δήμαρχος ΦαρσάλωνΙορδάνης Εσκίογλου Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Την έναρξη λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από την Παρασκευή

Read More »

Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην επαρχία Φαρσάλων λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω των νέων έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν και την επαρχία Φαρσάλων τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου αποφάσισε τη συνέχιση της διακοπής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του

Read More »

Μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τα πλημμυρισμένα σπίτια στον Δήμο Φαρσάλων

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης διενέργειας των αυτοψιών από τα κλιμάκια της ΓΔΑΕΦΚ καλούνται οι πολίτες να δηλώσουν τα στοιχεία των κτιρίων (ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ/κύριες και δευτερεύουσες) για τα οποία παρατηρήθηκε εισροή υδάτων από

Read More »

Σε αυξημένη ετοιμότητα ο Δήμος Φαρσάλων λόγω της επιδείνωσης του καιρού

Ο Δήμος Φαρσάλων έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα λόγω επιδείνωσης του καιρού. Το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πλήρη εγρήγορση σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία

Read More »