Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δράση δικτύωσης του Κέντρου Κοινότητας με τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων της τοπικής κοινότητας

Επικοινωνία:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161,e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr

Κατά το μήνα Μάιο 2022 τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων τα Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., η Κοινωνική Λειτουργός Μπακαρού Παρασκευή και η Ψυχολόγος Τσέντζου Ιωάννα, πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων της Τοπικής μας Κοινότητας. Στόχο των συναντήσεων αποτέλεσε η δικτύωση του Κέντρου με τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες προς ενημέρωση των υπηρεσιών του καθώς και για τη μετέπειτα πραγματοποίηση δράσεων τόσο προς τους μαθητές των σχολείων όσο και προς τους εκπαιδευτικούς. Να σημειωθεί πως σε δύο επισκέψεις παρευρέθηκε η Κοινωνική Λειτουργός Περουλάκη Ελευθερία και η Ψυχολόγος Γκενούδη Βιργινία στελέχη του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Κινητή Μονάδα.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των επισκέψεων :
 10/05/2022: Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Κινητή Μονάδα
• 10/05/2022: Επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Κινητή Μονάδα
 12/05/2022: Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Ευυδρίου
• 17/05/2022 : Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Βαμβακούς
Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας ευχαριστούν τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών μονάδων για τη συνεργασία και τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) στα πλαίσια της Πράξης ΕΣΠΑ «Επιχορήγηση ΔΗΚΕΦΑ για την λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).