Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Την Πέμπτη Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ – Νοικοκυριά από 2 μέλη και άνω

Δήμος Φαρσάλων: Την Πέμπτη  Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ – Νοικοκυριά από 2 μέλη και άνω

Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΦΟΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩ

Ενημερώνει
όλους τους Δικαιούχους, ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  9  Νοεμβρίου  2023 από τις 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στη Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων.

 

 

 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»
Οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων) με όχημα θα ακολουθήσουν τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου του οχήματος στο περιβάλλοντα χώρο έτσι ώστε: Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους. Θα διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:

  1. 1. Στη πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης.
    Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκαζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρίας ολοκληρώνουν την διαδικασία.
    3. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον περιβάλλοντα χώρο.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων:
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:
* Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ.Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ στον Πίνακα).

Επίσης παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος κατά την αναχώρηση από το σημείο διανομής να κάνουν έλεγχο για τις σωστές ποσότητες που τους διανεμήθηκαν σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες καταστάσεις  και τον τύπο του δικαιούχου όπως αναλυτικά περιγράφονται στο παρακάτω αρχείο:

  • ΤΥΠΟΣ 1 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ 2 & 3 ΜΕΛΗ
  • ΤΥΠΟΣ 2 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΛΗ
  • ΤΥΠΟΣ 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΛΗ
  • ΤΥΠΟΣ 4 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ 6+ ΜΕΛΗ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ:

Μετά τη λήξη της ημερήσιας διανομής 13:00 μ.μ. τα αδιάθετα προϊόντα επιστρέφονται άμεσα στις αποθήκες του προμηθευτή και δεν μπορεί να γίνεται καμία παραλαβή.

 

Πληροφορίες στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ): 24193 50161,  -167,

-168 , -175.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση (10η) της Δημοτικής Επιτροπής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχικό μέγαρο, Πατρόκλου 3 – 2ος όροφος), στις 14 Μαΐου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  Ταχ. Δ/νση : Πατρόκλου 3 – Φάρσαλα                        Ταχ. Κώδ.  :  40300                                         Πληροφορίες : Δ. Καλογερόπουλος                   Τηλέφωνο:  

Read More »

Στο Δημαρχείο Φαρσάλων ο Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης και ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος

  Εκτενή ενημέρωση για τα έργα αποκατάστασης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν το Σάββατο σε σύσκεψη που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, ο

Read More »

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση (11η) του Δημοτικού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Πατρόκλου 3, 2ος όροφος), στις 14 Μαΐου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Ταχ. Δ/νση : Πατρόκλου 3 – Φάρσαλα Ταχ. Κώδ.  :  40300 Πληροφορίες : Δ.

Read More »

Βανδαλισμοί στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων

Δεν έχει προηγούμενο η ασυνειδησία ορισμένων που τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα αποφάσισαν να… βάλουν φωτιά σε υλικά που βρίσκονταν έξω από το κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου

Read More »

Εσκίογλου: Να γίνει το Αναστάσιμο Φως μία αχτίδα αισιοδοξίας σε έναν κόσμο που μαστίζεται από ανθρώπινα πάθη

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Δημάρχου Φαρσάλων και Αντιπροέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κ. Μάκη Εσκίογλου: «Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, η γιορτή της πίστης, της αυτοθυσίας,

Read More »