Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού του αρχαιολογικού χώρου της Ερέτριας στα Φάρσαλα

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού του αρχαιολογικού χώρου της Ερέτριας στα Φάρσαλα

 

eretreiaviki

Στις εργασίες καθαρισμού των αρχιτεκτονικών λειψάνων του Ιερού των ελληνιστικών χρόνων στον αρχαιολογικό χώρο της Ερέτριας που ξεκίνησαν τη Δευτέρα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.
Μαζί του ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή και Κώστας Μπαλατσός, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Σταύρος Κουκουλιός, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Μπρόζος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερέτρειας κ. Τάσος Χατζηεφραιμίδης και η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Άννα Φλωρά.
Το έργο υλοποιείται με δαπάνες του Δήμου Φαρσάλων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας υπό την επίβλεψη της οποίας θα διενεργηθούν αποψίλωση της βλάστησης και καθαρισμός των ορατών επιφανειακά οικοδομημάτων.
Στόχος είναι η τεκμηρίωση των αρχαίων λειψάνων, έτσι ώστε σε επόμενο στάδιο να εκπονηθεί μελέτη διαμόρφωσης του αρχαιολογικού χώρου, έτσι ώστε αυτός να καταστεί επισκέψιμος.

 

Σχετικά Άρθρα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο δίκτυο ομβρίων στα Φάρσαλα

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου ομβρίων της πόλης των Φαρσάλων, ενός έργου συνολικού κόστους 1.905.053,912 ευρώ. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Φαρσάλων

Read More »

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων Ισχυρότερες συνθήκες ασφάλειας και λειτουργικότητας δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων στην Περιφερειακή οδό της πόλης, μετά από την υπογραφή από τον Δήμαρχο

Read More »

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»     

Read More »

Ένταξη έργου με τίτλο «Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών στο δήμο Φαρσάλων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης»

Ένταξη έργου με  τίτλο Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών  στο Δήμο Φαρσάλων   μέσω του προγράμματος  Αντώνης Τρίτσης     

Read More »

Αναβάθμιση πλατείας χωριού

Αναβάθμιση πλατείας χωριού   Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις που αφορούν την αναβάθμιση της πλατείας του χωριού αλλά και διαμορφώσεις στο νεκροταφείο στην Τοπική Κοινότητα Ρευματιάς, από τον Δήμο Φαρσάλων, προϋπολογισμού

Read More »