Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Ολοκληρώνεται η διαμόρφωση νέας πλατείας στα Φάρσαλα

Ολοκληρώνεται η διαμόρφωση νέας πλατείας στα Φάρσαλα

 

Στην τελική φάση μπαίνουν οι εργασίες για την ανάπλαση και διαμόρφωση μίας νέας πλατείας στην περιοχή «Μπασαγιαννέικά», επί της οδού Βασιλέως Παύλου, στην πόλη των Φαρσάλων.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες: αφαίρεση φυτικής γης, μόρφωση επιφάνειας εδάφους, επιχώσεις, πλήρωση με φυτική γη για δημιουργία παρτεριών, πλακοστρώσεις, τοποθέτηση αρδευτικών συστημάτων, εργασίες εγκατάστασης δικτύου φωτισμού και τοποθέτηση φωτιστικών. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν και οι φυτεύσεις.
«Σύντομα θα παραδώσουμε πλήρως ανακαινισμένο έναν δημόσιο χώρο – στολίδι στην πόλη των Φαρσάλων. Η νέα πλατεία στην περιοχή «Μπασαγιαννέικα» είναι ένας ακόμη κοινόχρηστος χώρος όπου οι πολίτες θα μπορούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους, μέσα σε ένα ποιοτικό περιβάλλον. Ως δημοτική αρχή θεωρούμε ύψιστης σημασίας όχι μόνον τη διατήρηση ή ανάπλαση των υφιστάμενων δημόσιων χώρων, αλλά και τη δημιουργία νέων. Γιατί ένα περιβάλλον με περισσότερο πράσινο, προσφέρει ποιότητα ζωής στους ανθρώπους που ζουν σε αυτό» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.
Το σημαντικό αυτό έργο ανάπλασης εντός του αστικού ιστού της πόλης θα ολοκληρωθεί εντός του 2022, ενώ η χρηματοδότηση του γίνεται από το τοπικό πρόγραμμα LEADER. Ο Δήμος Φαρσάλων ευχαριστεί για τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Νομού Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο δίκτυο ομβρίων στα Φάρσαλα

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου ομβρίων της πόλης των Φαρσάλων, ενός έργου συνολικού κόστους 1.905.053,912 ευρώ. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Φαρσάλων

Read More »

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων Ισχυρότερες συνθήκες ασφάλειας και λειτουργικότητας δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων στην Περιφερειακή οδό της πόλης, μετά από την υπογραφή από τον Δήμαρχο

Read More »

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»     

Read More »

Ένταξη έργου με τίτλο «Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών στο δήμο Φαρσάλων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης»

Ένταξη έργου με  τίτλο Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών  στο Δήμο Φαρσάλων   μέσω του προγράμματος  Αντώνης Τρίτσης     

Read More »

Αναβάθμιση πλατείας χωριού

Αναβάθμιση πλατείας χωριού   Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις που αφορούν την αναβάθμιση της πλατείας του χωριού αλλά και διαμορφώσεις στο νεκροταφείο στην Τοπική Κοινότητα Ρευματιάς, από τον Δήμο Φαρσάλων, προϋπολογισμού

Read More »