Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

O ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ «CLEON»

O ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ «CLEON»

Ένα ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο για τη φιλοξενία και προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας) θέτει σε λειτουργία από την Τετάρτη 12 Ιουλίου ο Δήμος Φαρσάλων.

Ο κλιματιζόμενος χώρος, που θα λειτουργεί από τις 8.00 π.μ μέχρι και τις 8.00 μ.μ., είναι το:

 ΚΑΠΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

 ( Έμπροσθεν Πολιτιστικού Κτιρίου)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 24910 – 24043

Για οποιοδήποτε έκτακτο θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού & Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ. Χρήστο Μπασαγιάννη στο τηλ: 6948783158.

Επιπλέον, ο Δήμος Φαρσάλων καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν στο ελάχιστο τις υπαίθριες δραστηριότητες και εργασίες τόσο για την ατομική τους προστασία όσο και για την αποφυγή ατυχήματος.

Θυμίζεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Α) Το κάπνισμα των κυψελών (πυροσβεστική διάταξη 9/2000-9Α/2005).
Β) Η χρήση πυρός σε αγροτικές δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις (πυροσβεστική διάταξη 1/2018).
Μαζί με εμάς όμως ταλαιπωρούνται και οι τετράποδοι φίλοι μας, αδέσποτοι και δεσποζόμενοι. Φροντίστε τα ζώα σας, φροντίστε όμως και τα αδέσποτα να ξεπεράσουν τη δοκιμασία αυτή.
Αφήστε ένα δοχείο με νερό σε σκιερό χώρο, προσβάσιμο στα αδέσποτα. Ανανεώστε το νερό όσο συχνότερα και αν έχετε την δυνατότητα, τοποθετήστε σε αυτό ένα κομμάτι πάγου. Πράξτε το ίδιο και για τα δεσποζόμενά σας.

Τέλος,  για τις πάγιες οδηγίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε αντίστοιχες καιρικές συνθήκες μπορείτε να ανατρέξετε  στην ιστοσελίδα:

https://www.fireservice.gr/el/-/h-prostasia-ton-dason-einai-ypothese-olon-mas

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τις αθλήτριες του ΑΣ Φαρσάλων που διακρίθηκαν στο βόλεϊ τίμησε ο Δήμος Φαρσάλων

Τιμητικές πλακέτες στις αθλήτριες του ΑΣ Φαρσάλων που διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο πρόσφατο final four Κεντρικής Ελλάδας στο βόλεϊ, απένειμε χθες Παρασκευή, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Read More »

Ενημερωτική δράση με θέμα «Δημιουργία και ορθή χρήση Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου»

Την  Παρασκευή  5/7/2024 τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά του  Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων (Συνεχιζόμενη Δομή) κάλεσαν  ωφελούμενους από τον τοπικό οικισμό με σκοπό να τους ενημερώσουν για την δημιουργία και

Read More »

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση (15η), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχικό μέγαρο, Πατρόκλου 3 – 2ος όροφος), στις 16 Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00.

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                               

Read More »