Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

O ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ «CLEON»

O ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ «CLEON»

Ένα ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο για τη φιλοξενία και προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας) θέτει σε λειτουργία από την Τετάρτη 12 Ιουλίου ο Δήμος Φαρσάλων.

Ο κλιματιζόμενος χώρος, που θα λειτουργεί από τις 8.00 π.μ μέχρι και τις 8.00 μ.μ., είναι το:

 ΚΑΠΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

 ( Έμπροσθεν Πολιτιστικού Κτιρίου)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 24910 – 24043

Για οποιοδήποτε έκτακτο θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού & Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ. Χρήστο Μπασαγιάννη στο τηλ: 6948783158.

Επιπλέον, ο Δήμος Φαρσάλων καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν στο ελάχιστο τις υπαίθριες δραστηριότητες και εργασίες τόσο για την ατομική τους προστασία όσο και για την αποφυγή ατυχήματος.

Θυμίζεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Α) Το κάπνισμα των κυψελών (πυροσβεστική διάταξη 9/2000-9Α/2005).
Β) Η χρήση πυρός σε αγροτικές δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις (πυροσβεστική διάταξη 1/2018).
Μαζί με εμάς όμως ταλαιπωρούνται και οι τετράποδοι φίλοι μας, αδέσποτοι και δεσποζόμενοι. Φροντίστε τα ζώα σας, φροντίστε όμως και τα αδέσποτα να ξεπεράσουν τη δοκιμασία αυτή.
Αφήστε ένα δοχείο με νερό σε σκιερό χώρο, προσβάσιμο στα αδέσποτα. Ανανεώστε το νερό όσο συχνότερα και αν έχετε την δυνατότητα, τοποθετήστε σε αυτό ένα κομμάτι πάγου. Πράξτε το ίδιο και για τα δεσποζόμενά σας.

Τέλος,  για τις πάγιες οδηγίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε αντίστοιχες καιρικές συνθήκες μπορείτε να ανατρέξετε  στην ιστοσελίδα:

https://www.fireservice.gr/el/-/h-prostasia-ton-dason-einai-ypothese-olon-mas

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παράδοση εκλογικού υλικού των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023

             ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Παράδοση εκλογικού υλικού των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 Από το Δήμο Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι η παράδοση

Read More »

Επιτάχυνση της κατασκευής του φράγματος της Σκοπιάς ζητά από τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου

Την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής του φράγματος στον ποταμό Ενιπέα, στο ύψος της Σκοπιάς, ζητά ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ.

Read More »

Έναρξη λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,

Ο Δήμαρχος ΦαρσάλωνΙορδάνης Εσκίογλου Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Την έναρξη λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από την Παρασκευή

Read More »

Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην επαρχία Φαρσάλων λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω των νέων έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν και την επαρχία Φαρσάλων τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου αποφάσισε τη συνέχιση της διακοπής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του

Read More »

Μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τα πλημμυρισμένα σπίτια στον Δήμο Φαρσάλων

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης διενέργειας των αυτοψιών από τα κλιμάκια της ΓΔΑΕΦΚ καλούνται οι πολίτες να δηλώσουν τα στοιχεία των κτιρίων (ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ/κύριες και δευτερεύουσες) για τα οποία παρατηρήθηκε εισροή υδάτων από

Read More »