Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε στα Φάρσαλα ο «8ος Αχίλλειος Άθλος»

Με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή στα Φάρσαλα, ο «8ος Αχίλλειος Άθλος».
Πρόκειται για δύο αγώνες, στις κατηγορίες των 21,1 χλμ. και των 5,2 χλμ. που έλαβαν χώρα τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία.
Η εκκίνηση δόθηκε από το πάρκο του Απιδανού από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.
Πρώτος στον ημιμαραθώνιο των 21,2 χλμ. αναδείχθηκε ο Δημήτρης Φράγκος, αθλητής του Κενταύρου Βόλου με χρόνο 1:20:44, δεύτερος ο Φαρσαλινός Θωμάς Μουτκανάς με 1:21:26 και τρίτος ο αθλητής του ΣΔΥ Βόλου/ΑΟ Μαγνησίας Ζήσης Τσουρέλης με ΧΡΌΝΟ 1:23:02.
Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Φωτεινή Σβάρνα, αθλήτρια της ομάδας «Santa running team» με χρόνο 1:41:10, δεύτερη η Τζουλιάνα Μαγρίζου του ΣΜΝΛ με χρόνο 1:43:13 και τρίτη η αθλήτρια από τα Γρεβενά Ανδριάνα Δρουδάκη με χρόνο 1:47:27.
Σε ότι αφορά τον αγώνα των 5,2 χιλιομέτρων, πρώτος τερμάτισε ο Αθανάσιος Σκόρδας από τους «Δρομείς Νεάπολης» με χρόνο 19:41, δεύτερος ο Ντέβις Μολίκο της «TRIAS Katerini» με χρόνο 19:48 και τρίτος ο Δημήτρης Βλιώρας από τους «Δρομείς Τυρνάβου» με χρόνο 20:01.
Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Λαρισαία Ελένη Οικονόμου με χρόνο 20:54, δεύτερη η Δήμητρα Πουλούλη από τον «Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου» με χρόνο 24:24 και τρίτη η Ιωάννα Τσιγάρα από τον Σύλλογο «Γ.Σ. Έσπερος Λαμίας» με χρόνο 24:48.
Ο «8ος Αχίλλειος Άθλος» τελούσε υπό τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φαρσάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. και της ΕΟΣΛΜΑΥ.
Εκ μέρους της δημοτικής αρχής Φαρσάλων εκφράζονται θερμές ευχαριστίες αλλά και πολλά συγχαρητήρια για το σημαίνοντα ρόλο τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, στην Οργανωτική Επιτροπή, στους αντιδημάρχους Φαρσάλων,στην Κοινότητα Φαρσάλων,στην Κοινότητα Βαμβακούς,στην Κοινότητα Βασιλί , στην Κοινότητα Ρευματιάς, στους δημοτικούς υπαλλήλους που συνέδραμαν, στο Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στο Αστυνομικό Τμήμα, στην ΕΟΔΥΑ, στους γιατρούς  του αγώνα κ.κ. Β. Αετοπούλου και Σ. Λαζαρίδη, στον φυσικοθεραπετυτή κ. Β. Καραδήμα, στο Σύλλογο Ηπειρωτών Φαρσάλων, στους Ενεργούς Πολίτες, στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Φαρσάλων, στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φαρσάλων, στην Europlast Πλαστικά Φαρσάλων, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαμβακούς, στον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων, στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων, στον Σύλλογο Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, στην Ακαδημία Αχιλλέα και φυσικά στο πλήθος των εθελοντών.
Χορηγοί της αθλητικής εκδήλωσης ήταν η Τράπεζα Eurobank, τα γυμναστήρια Alterlife, το καφέ – εστιατόριο «Κρούστα» και το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».
Στην αθλητική εκδήλωση πέραν του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα κ. Χρήστου Μπασαγιάννη, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή και Ευαγγελία Χαμορούσου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Νίκος Γκατζόγιας, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Βαΐτσα Αρσενοπούλου, εκπρόσωποι των χορηγών του αγώνα και πλήθος κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Παιδιά γνώρισαν τα βιβλία του «Δαόχου» και γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στα Φάρσαλα

Σειρά δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έλαβαν χώρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φαρσάλων υπό τη διοργάνωση των ΚΔΑΠ του Δήμου. Συγκεκριμένα, εκπαιδευτικοί και παιδιά των ΚΔΑΠ 1 και ΚΔΑΠ 3

Read More »

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου η 2η «Γιορτή της Άνοιξης» στα Φάρσαλα

Ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων ΔΗΚΕΦΑ (Κέντρο κοινότητας και τα ΚΔΑΠ) και την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ – Έξοδος διοργανώνουν την 2η «Γιορτή

Read More »

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στους μαθητές Ά/βάθμιας «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Με Παράρτημα Ρομά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων για τη διεξαγωγή του 2ου Μυρμιδόνων

Read More »

Εορταστικό τριήμερο με εκδηλώσεις στον Δήμο Φαρσάλων

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για το Τριήμερο της Αποκριάς διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων. Αύριο Σάββατο, μία όμορφη αποκριάτικη παιδική εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4 το μεσημέρι, στην πλατεία Δημαρχείου των

Read More »

Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση μεθαύριο Σάββατο στα Φάρσαλα

Μία όμορφη Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων, υπό τη διοργάνωση του Δήμου Φαρσάλων και του ΟΠΑΚΠΑ.

Read More »