Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε στα Φάρσαλα ο «8ος Αχίλλειος Άθλος»

Με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή στα Φάρσαλα, ο «8ος Αχίλλειος Άθλος».
Πρόκειται για δύο αγώνες, στις κατηγορίες των 21,1 χλμ. και των 5,2 χλμ. που έλαβαν χώρα τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία.
Η εκκίνηση δόθηκε από το πάρκο του Απιδανού από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.
Πρώτος στον ημιμαραθώνιο των 21,2 χλμ. αναδείχθηκε ο Δημήτρης Φράγκος, αθλητής του Κενταύρου Βόλου με χρόνο 1:20:44, δεύτερος ο Φαρσαλινός Θωμάς Μουτκανάς με 1:21:26 και τρίτος ο αθλητής του ΣΔΥ Βόλου/ΑΟ Μαγνησίας Ζήσης Τσουρέλης με ΧΡΌΝΟ 1:23:02.
Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Φωτεινή Σβάρνα, αθλήτρια της ομάδας «Santa running team» με χρόνο 1:41:10, δεύτερη η Τζουλιάνα Μαγρίζου του ΣΜΝΛ με χρόνο 1:43:13 και τρίτη η αθλήτρια από τα Γρεβενά Ανδριάνα Δρουδάκη με χρόνο 1:47:27.
Σε ότι αφορά τον αγώνα των 5,2 χιλιομέτρων, πρώτος τερμάτισε ο Αθανάσιος Σκόρδας από τους «Δρομείς Νεάπολης» με χρόνο 19:41, δεύτερος ο Ντέβις Μολίκο της «TRIAS Katerini» με χρόνο 19:48 και τρίτος ο Δημήτρης Βλιώρας από τους «Δρομείς Τυρνάβου» με χρόνο 20:01.
Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Λαρισαία Ελένη Οικονόμου με χρόνο 20:54, δεύτερη η Δήμητρα Πουλούλη από τον «Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου» με χρόνο 24:24 και τρίτη η Ιωάννα Τσιγάρα από τον Σύλλογο «Γ.Σ. Έσπερος Λαμίας» με χρόνο 24:48.
Ο «8ος Αχίλλειος Άθλος» τελούσε υπό τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φαρσάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. και της ΕΟΣΛΜΑΥ.
Εκ μέρους της δημοτικής αρχής Φαρσάλων εκφράζονται θερμές ευχαριστίες αλλά και πολλά συγχαρητήρια για το σημαίνοντα ρόλο τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, στην Οργανωτική Επιτροπή, στους αντιδημάρχους Φαρσάλων,στην Κοινότητα Φαρσάλων,στην Κοινότητα Βαμβακούς,στην Κοινότητα Βασιλί , στην Κοινότητα Ρευματιάς, στους δημοτικούς υπαλλήλους που συνέδραμαν, στο Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στο Αστυνομικό Τμήμα, στην ΕΟΔΥΑ, στους γιατρούς  του αγώνα κ.κ. Β. Αετοπούλου και Σ. Λαζαρίδη, στον φυσικοθεραπετυτή κ. Β. Καραδήμα, στο Σύλλογο Ηπειρωτών Φαρσάλων, στους Ενεργούς Πολίτες, στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Φαρσάλων, στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φαρσάλων, στην Europlast Πλαστικά Φαρσάλων, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαμβακούς, στον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων, στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων, στον Σύλλογο Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, στην Ακαδημία Αχιλλέα και φυσικά στο πλήθος των εθελοντών.
Χορηγοί της αθλητικής εκδήλωσης ήταν η Τράπεζα Eurobank, τα γυμναστήρια Alterlife, το καφέ – εστιατόριο «Κρούστα» και το Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».
Στην αθλητική εκδήλωση πέραν του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα κ. Χρήστου Μπασαγιάννη, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή και Ευαγγελία Χαμορούσου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Νίκος Γκατζόγιας, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Βαΐτσα Αρσενοπούλου, εκπρόσωποι των χορηγών του αγώνα και πλήθος κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Στο Δημαρχείο Φαρσάλων μαθητές με δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων και συγκεκριμένα η Ε’ τάξη πραγματοποίησαν δράση στα πλαίσια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για τα άτομα ΑμεΑ. Η 3 Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια

Read More »

Διάλεξη για τη Θέτιδα στα Φάρσαλα από τον Βασίλη Σπανό

Ο Δήμος Φαρσάλων στα πλαίσια της προβολής του ιστορικού παρελθόντος του Δήμου, ενισχύοντας την προσπάθεια εξωστρέφειας και επικοινωνίας ώστε το μεγάλο ιστορικό παρελθόν της πόλης να γίνει γνωστό στο ευρύ

Read More »

Με παραδοσιακούς χορούς και ρεμπέτικη βραδιά ολοκληρώθηκε η 16η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

Με παραδοσιακές νότες, εντυπωσιακά χορευτικά, αλλά και με ρεμπέτικη και λαϊκή βραδιά, ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή οι τριήμερες εκδηλώσεις στα Φάρσαλα για την 16η Γιορτή Χαλβά. Στο 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Read More »

Με τη συναυλία της μοναδικής Έλλης Κοκκίνου απόψε η 16η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

Με τη μοναδική ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών Έλλη Κοκκίνου θα πραγματοποιηθούν απόψε το βράδυ τα εγκαίνια της 16ης Γιορτής Χαλβά στα Φάρσαλα, ενός θεσμού αφιερωμένου στο διάσημο σε όλα τα

Read More »

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ αλλά και ροκ συναυλία ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 16η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, έναν ισχυρό θεσμό για την περιοχή, ξεκίνησαν χθες Παρασκευή στα Φάρσαλα οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 16η Γιορτή Χαλβά. Στο χορωδιακό φεστιβάλ που έλαβε χώρα

Read More »

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ και ροκ συναυλία ξεκινά σήμερα Παρασκευή η 16η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

Με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις της 16ης Γιορτής Χαλβά Φαρσάλων, στις 20:30, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων. Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι

Read More »