Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Με εντυπωσιακή παρέλαση το «Καρναβάλι των Χρωμάτων» φέτος στα Φάρσαλα

Περισσότερο από ενθαρρυντική ήταν η συμμετοχή φορέων, συλλόγων και πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Φαρσάλων προκειμένου να διεξαχθούν φέτος καρναβαλικές εκδηλώσεις την περίοδο της Αποκριάς.
Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, συμμετείχαν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από πλήθος Σχολείων της επαρχίας Φαρσάλων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης.
Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε η διοργάνωση καρναβαλικής παρέλασης στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή, στην πόλη των Φαρσάλων, η οποία θα φέρει τον τίτλο «Καρναβάλι των Χρωμάτων». Η ώρα έναρξης της παρέλασης ορίστηκε για τις 4 το μεσημέρι.
Ταυτόχρονα με την παρέλαση, το δικό της χρώμα θα δίνει θεατρική ομάδα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, κλόουν και εντυπωσιακές φουσκωτές φιγούρες καρτούν ύψους 3,5 μέτρων, που θα χορεύουν και θα συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή των Φαρσάλων.
Επίσης, το ρυθμό θα δίνουν οι διάσημοι «Caracatu» ένα σύνολο Αφροβραζιλιάνικων κρουστών που κινούνται σε ρυθμούς Samba Reggae και Samba Afro.
Για την καλύτερη οργάνωση του Καρναβαλιού, αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής η οποία απαρτίζεται από τους εξής: Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βαρακλιώτης, μέλος Δ.Σ. Κοινότητας Φαρσάλων, μέλη: Θεοδώρα Πρεκατέ, Πρόεδρος Κοινότητας Φαρσάλων, Φωτεινή Πιτσιάβα, μέλος Δ.Σ. Κοινότητας Φαρσάλων, Σάκης Γεροβασίλης, μέλος Δ.Σ. Κοινότητας Φαρσάλων και Άννα Φλωρά, ειδική συνεργάτιδα Δημάρχου Φαρσάλων.
Όσοι επιπρόσθετα επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παρέλαση μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Βαρακλιώτη στο τηλέφωνο 6936604111.

Σχετικά Άρθρα

Παιδιά γνώρισαν τα βιβλία του «Δαόχου» και γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στα Φάρσαλα

Σειρά δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου έλαβαν χώρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φαρσάλων υπό τη διοργάνωση των ΚΔΑΠ του Δήμου. Συγκεκριμένα, εκπαιδευτικοί και παιδιά των ΚΔΑΠ 1 και ΚΔΑΠ 3

Read More »

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου η 2η «Γιορτή της Άνοιξης» στα Φάρσαλα

Ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων ΔΗΚΕΦΑ (Κέντρο κοινότητας και τα ΚΔΑΠ) και την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ – Έξοδος διοργανώνουν την 2η «Γιορτή

Read More »

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στους μαθητές Ά/βάθμιας «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Με Παράρτημα Ρομά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων για τη διεξαγωγή του 2ου Μυρμιδόνων

Read More »

Εορταστικό τριήμερο με εκδηλώσεις στον Δήμο Φαρσάλων

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για το Τριήμερο της Αποκριάς διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων. Αύριο Σάββατο, μία όμορφη αποκριάτικη παιδική εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4 το μεσημέρι, στην πλατεία Δημαρχείου των

Read More »

Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση μεθαύριο Σάββατο στα Φάρσαλα

Μία όμορφη Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων, υπό τη διοργάνωση του Δήμου Φαρσάλων και του ΟΠΑΚΠΑ.

Read More »