Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Με απόλυτη επιτυχία διεξάχθηκε στα Φάρσαλα ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στα Φάρσαλα ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος», ένας αγώνας 21 χιλιομέτρων με υψομετρική 1.000 μέτρων και διαδρομή που περνά από το αλσύλλιο της πόλης, καθώς και από πολλά ακόμη αρχαιολογικά, ιστορικά και πολιτισμικά μνημεία.

Μεταξύ αυτών ο Πύργος Καραμίχου, οι παραδοσιακές δεξαμενές στο «Βαρούσι», το τμήμα του αρχαίου τείχους της πόλης στην περιοχή «Κατράνα», η Ακρόπολη και τα τείχη της, αλλά και οι ναΐσκοι του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Κυριακής.

Συνολικά στην αφετηρία βρέθηκαν 131 αθλητές, με την εκκίνηση να δίνεται από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα κ. Χρήστο Μπασαγιάννη.

 

Οι διαγωνιζόμενοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την άρτια οργάνωση του αγώνα, στον οποίο συνέδραμε πλήθος εθελοντών, καθώς και υπαλλήλων του Δήμου, αλλά και υγειονομικών.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, επιβραβεύοντας με διαρκή χειροκροτήματα την προσπάθεια των αθλητών, ενώ μικρά παιδιά είχαν συγκεντρωθεί δυτικά του αλσυλλίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Στην γενική κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο Φιλάρετος Μπούκης (TIHIO RACE TEAM) με χρόνο 1:49:34, δεύτερος ο Φιλάρετος Κυριακάκης (VMAX TRAINING – ΣΜΝ ΛΑΡΙΣΑΣ) με χρόνο 1:53:22 και τρίτος ο Βαγγέλης Παπάς (VMAX TRAINING) με 1:53:23.

Στην κατηγορία των γυναικών στην πρώτη θέση τερμάτισε η Χρύσα Βλησσαρούλη με χρόνο 2:13:01, στην δεύτερη θέση η Ματίνα Γρηγοριάδου (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΗΣ) 2:26:22 και στην τρίτη η Φαρσαλινή Θώμη Κατμέρου (FARSALA RUNNING TEAM) 2:34:56.

Εκτός των πρωτευσάντων αθλητών, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην Farsala Running Team, στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας ως την πολυπληθέστερη ομάδα που συμμετείχε στον 2ο «Μυρμιδόνων Άθλο» και στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων για τη συμβολή του στην ασφάλεια του αγώνα. Τιμητική πλακέτα έλαβε και ο εκπρόσωπος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. Βασίλειος Βασιλείου, που ήταν ο μέγας χορηγός του αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Φαρσάλων, σε συνεργασία με την ΕΟΣΛΜΑ-Υ, το Farsala Running Team και τοn σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Μεγάλος χορηγός ήταν η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.

Σχετικά Άρθρα

Στον Πύργο Καραμίχου η περιοδική Έκθεση Αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου Τάκη Τλούπα

Ο Δήμος Φαρσάλων και το Κέντρο ψηφιακής φωτογραφίας της Νεότερης Ιστορίας  του Δήμου , με χαρά υποδέχεται μια περιοδική  έκθεση αναλογικής φωτογραφίας του Μεγάλου Λαρισαίου Φωτογράφου του Θεσσαλικού κάμπου Τάκη

Read More »

Με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων το «2ο ανοιχτό τουρνουά τένις Φαρσάλων»

  Ο Α.Σ. Ολυμπιάδα και Α.Σ. Φαρσάλων με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων, διοργανώνουν το 2ο ανοιχτό τουρνουά Τέννις στα γήπεδα Τέννις του Δημοτικού  Αθλητικού Κέντρου, που θα διαρκέσει έως

Read More »

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών Πυρασφάλειας του Δήμου Φαρσάλων διάρκειας πέντε (5) μηνών

ΘΕΜΑ: «Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών Πυρασφάλειας του Δήμου Φαρσάλων διάρκειας πέντε (5) μηνών»                

Read More »

Γραφείο ενημέρωσης πολιτών για την κρατική αρωγή συστήνεται στα Φάρσαλα

Τη σύσταση Γραφείου ενημέρωσης πολιτών για την κρατική αρωγή στα Φάρσαλα ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, παράλληλα με επιπρόσθετη χρηματοδότηση

Read More »