Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Καθαρίζει και διανοίγει αποστραγγιστικές τάφρους στο Ανωχώρι ο Δήμος Φαρσάλων

Καθαρίζει και διανοίγει αποστραγγιστικές τάφρους στο Ανωχώρι ο Δήμος Φαρσάλων

 

Νέες εργασίες διάνοιξης και καθαρισμού αποστραγγιστικών τάφρων στην ευρύτερη περιοχή του Ανωχωρίου, στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέα πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Φαρσάλων.
Οι παρεμβάσεις αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου πλάνου αντιπλημμυρικής θωράκισης της επαρχίας, ενόψει της χειμερινής περιόδου.
Σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρης Γούσιας τόνισε πως «τα τελευταία χρόνια δυστυχώς εντείνεται η εμφάνιση καιρικών φαινομένων, η σφοδρότητα των οποίων δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Ο «Ιανός» ήταν ένα μεγάλο «μάθημα» για την πολιτεία.
Ως Δήμος Φαρσάλων, στο βαθμό που μας αναλογεί η ευθύνη και πάντα σε συνεννόηση με τις τοπικές κοινότητες και την κοινωνία, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με τα μέσα που διαθέτουμε, να θωρακίσουμε στο μέγιστο βαθμό τον τόπο μας από πλημμυρικά και άλλα φαινόμενα. Αυτή η προσπάθεια δε θα σταματήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και όσο μας το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες».

Σχετικά Άρθρα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο δίκτυο ομβρίων στα Φάρσαλα

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου ομβρίων της πόλης των Φαρσάλων, ενός έργου συνολικού κόστους 1.905.053,912 ευρώ. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Φαρσάλων

Read More »

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων Ισχυρότερες συνθήκες ασφάλειας και λειτουργικότητας δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων στην Περιφερειακή οδό της πόλης, μετά από την υπογραφή από τον Δήμαρχο

Read More »

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»     

Read More »

Ένταξη έργου με τίτλο «Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών στο δήμο Φαρσάλων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης»

Ένταξη έργου με  τίτλο Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών  στο Δήμο Φαρσάλων   μέσω του προγράμματος  Αντώνης Τρίτσης     

Read More »

Αναβάθμιση πλατείας χωριού

Αναβάθμιση πλατείας χωριού   Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις που αφορούν την αναβάθμιση της πλατείας του χωριού αλλά και διαμορφώσεις στο νεκροταφείο στην Τοπική Κοινότητα Ρευματιάς, από τον Δήμο Φαρσάλων, προϋπολογισμού

Read More »