Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στους μαθητές Ά/βάθμιας «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»

19 Μαρτίου

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Με Παράρτημα Ρομά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων για τη διεξαγωγή του 2ου Μυρμιδόνων Άθλου θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές δράσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Φαρσάλων με Θέμα « Καθαριότητα – Ανακύκλωση». Οι παράλληλες δράσεις θα έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών σχετικά με την ανακύκλωση  και  θα πραγματοποιηθούν ως εξής :

–      6/3/2023 Επίσκεψη στο 1ο και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

–      8/3/2023 Επίσκεψη στο 2ο και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

–      13/3/2023 Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού

–      14/3/2023 Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο  Βαμβακούς και Ευυδρίου

Ως συνέχεια των ενημερωτικών δράσεων θα ακολουθήσει κάλεσμα για την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 με σημείο συνάντησης στη Δυτική Είσοδο του Αισθητικού Άλσους, όπου θα πραγματοποιηθεί Εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιών του Αισθητικού Άλσους σε συνεργασία με την Α/βάθμια εκπαίδευση και το RunningTeamFarsala.
Τέλος, την ίδια ημέρα στη Δυτική είσοδος του Αισθητικού Άλσους θα λάβει χώρα Εθελοντική Υιοθεσία – Ονοματοδοσία μονοπατιών του αισθητικού άλσους της πόλης από τοπικούς συλλόγους με περιβαλλοντικές δράσεις.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) στα πλαίσια της Πράξης ΕΣΠΑ «Επιχορήγηση ΔΗΚΕΦΑ για την λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Επικοινωνία:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ.2491350167-168,e-mail:  k.koinotitas@dimosfarsalon.gr
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail:  kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Μαρτίου