Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Εργασίες ανακατασκευής πλατείας στο Σιτόχωρο

Εργασίες ανακατασκευής πλατείας στο Σιτόχωρο

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής της πλατείας στο Σιτόχωρο από το Δήμο Φαρσάλων.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο κόστους συνολικού 53.112,89 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα αλλάξει άρδην την εικόνα του κοινόχρηστου χώρου.
Το έργο προβλέπει την ανακατασκευή της πλατείας Σιτοχώρου και την εγκατάσταση νέου φωτισμού και νέου συστήματος άρδευσης του πρασίνου.
Επίσης, θα διαμορφωθεί το ανατολικό πεζοδρόμιο, θα επισκευαστούν πλάκες και κυβόλιθοι και θα γίνουν μικροκατασκευές στα παρτέρια, όπου θα φυτευθούν λουλούδια και δένδρα. Στο κέντρο της πλατείας θα γίνει πέτρινο πεζούλι και θα εγκατασταθεί – φυτευθεί μεγάλο δέντρο σκίασης.
Στο κάτω μέρος της πλατείας θα κατασκευαστεί τοιχίο οπλισμένου σκυροδέματος, θα αποξηλωθούν τα κιγκλιδώματα τα οποία θα επισκευαστούν και θα επανατοποθετηθούν.
Στην πλατεία που είναι εγκατεστημένη η παιδική χαρά, θα ανακατασκευαστεί το πεζοδρόμιο, θα κατασκευαστεί τοιχίο, περίφραξη και θα τοποθετηθεί μία πέτρινη βρύση.
Θα εγκατασταθεί pilar φωτισμού καθώς και φωτιστικά σώματα κορυφής στην κεντρική πλατεία. Θα τοποθετηθεί ο αναγκαίος αστικός εξοπλισμός στην πλατεία και ένα μεγάλο φρεάτιο με άνοιγμα.
«Έχουμε σε εξέλιξη ένα μεγάλο πρόγραμμα ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στα χωριά του Δήμου μας με στόχο να παρέχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους. Η πλατεία του Σιτοχώρου, με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα είναι ένα πραγματικό στολίδι» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Σχετικά Άρθρα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο δίκτυο ομβρίων στα Φάρσαλα

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου ομβρίων της πόλης των Φαρσάλων, ενός έργου συνολικού κόστους 1.905.053,912 ευρώ. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Φαρσάλων

Read More »

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων Ισχυρότερες συνθήκες ασφάλειας και λειτουργικότητας δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων στην Περιφερειακή οδό της πόλης, μετά από την υπογραφή από τον Δήμαρχο

Read More »

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»     

Read More »

Ένταξη έργου με τίτλο «Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών στο δήμο Φαρσάλων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης»

Ένταξη έργου με  τίτλο Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών  στο Δήμο Φαρσάλων   μέσω του προγράμματος  Αντώνης Τρίτσης     

Read More »

Αναβάθμιση πλατείας χωριού

Αναβάθμιση πλατείας χωριού   Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις που αφορούν την αναβάθμιση της πλατείας του χωριού αλλά και διαμορφώσεις στο νεκροταφείο στην Τοπική Κοινότητα Ρευματιάς, από τον Δήμο Φαρσάλων, προϋπολογισμού

Read More »