Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Διαρκείς οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις από τη ΔΕΥΑ Φαρσάλων

Διαρκείς οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις από τη ΔΕΥΑ Φαρσάλων

 

Διαρκείς είναι οι παρεμβάσεις με νέα έργα από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων, με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση όπου απαιτείται στην επαρχία Φαρσάλων.

Το τελευταίο διάστημα η ΔΕΥΑΦ προχώρησε σε καθαρισμό καναλιών και φρεατίων ομβρίων σε όλο το Δημοτικό Διαμέρισμα Σταυρού ενόψει του χειμώνα, ενώ παράλληλα καθάρισε αγωγούς ομβρίων στον οδικό άξονα από το ύψος των Χαλκιάδων μέχρι χωρία της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα.

«Οι κλιματολογικές συνθήκες αλλάζουν δραματικά και οι συνέπειες είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς στην επαρχία μας τα τελευταία δύο χρόνια. Ως Δήμος Φαρσάλων αλλά και μέσω της ΔΕΥΑΦ, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αντιπλημμυρικής θωράκισης, συνεπικουρώντας τις προσπάθειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου» τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φαρσάλων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Μάκης Εσκίογλου.

Σχετικά Άρθρα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο δίκτυο ομβρίων στα Φάρσαλα

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου ομβρίων της πόλης των Φαρσάλων, ενός έργου συνολικού κόστους 1.905.053,912 ευρώ. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Φαρσάλων

Read More »

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων

Επεκτείνει τον ηλεκτροφωτισμό στην Περιφερειακή οδό ο Δήμος Φαρσάλων Ισχυρότερες συνθήκες ασφάλειας και λειτουργικότητας δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων στην Περιφερειακή οδό της πόλης, μετά από την υπογραφή από τον Δήμαρχο

Read More »

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Ένταξη του έργου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων με τίτλο «Αξιοποίηση ταμιευτήρων ΤΚ Ναρθακίου και ΤΚ Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»     

Read More »

Ένταξη έργου με τίτλο «Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών στο δήμο Φαρσάλων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης»

Ένταξη έργου με  τίτλο Προσεισμικός έλεγχος 40 κτηριακών υποδομών  στο Δήμο Φαρσάλων   μέσω του προγράμματος  Αντώνης Τρίτσης     

Read More »

Αναβάθμιση πλατείας χωριού

Αναβάθμιση πλατείας χωριού   Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις που αφορούν την αναβάθμιση της πλατείας του χωριού αλλά και διαμορφώσεις στο νεκροταφείο στην Τοπική Κοινότητα Ρευματιάς, από τον Δήμο Φαρσάλων, προϋπολογισμού

Read More »