Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Δήμος Φαρσάλων

Απόψε η μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στη Χαρούλα Αλεξίου για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φαρσάλων

Μουσική εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων με την Κατερίνα Τασιοπούλου, θα πραγματοποιηθεί απόψε Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων.

Στη βραδιά αυτή κοινωνικής ευαισθητοποίησης λάβει χώρα αφιέρωμα στη μεγάλη Χαρούλα Αλεξίου με τίτλο «Τι γλυκό να σ αγαπούν… και να σου το δείχνουν!»

Στη μουσική εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης οι εξής αγαπημένοι μουσικοί: Σπύρος Αναστασίου (Φωνητικά και Κιθάρα), Γιάννης Μακρυγιάννης (Κρουστά), Αχιλλέας Μοχλούλης (Πλήκτρα) και Σάκης Πνευματικός (Μπουζούκι).

Στο πλαίσιο των δράσεων ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, για τη στήριξη των άπορων οικογενειών του Δήμου Φαρσάλων.

Σχετικά Άρθρα

Τα Φάρσαλα γεμίζουν μουσική από μικρούς καλλιτέχνες στην πρώτη μαθητική συναυλία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά ετοιμάζεται στα Φάρσαλα, καθώς η Δημοτική Μουσική Σχολή του Δήμου Φαρσάλων παρουσιάζει την πρώτη μαθητική συναυλία της, δίνοντας στους μαθητές την

Read More »

Διεκπεραίωση μέσω των ΚΕΠ της έκδοσης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για τα προγράμματα Chios Pass 2026 και Kithira Pass 2026

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2322/ Β΄/ 24-4-2026 η κοινή υπουργική απόφαση σχετικά με τη δράση οικονομικής ενίσχυσης για τη στήριξη του εγχώριου τουρισμού στη Χίο και

Read More »

Από το Δρεπάνι στο Βιογραφικό: 100 Χρόνια Ιστορίας των Ρομά των Φαρσάλων» Μια βιωματική καταγραφή από το Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων (Συνεχιζόμενη Δομή)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά,  στις 8 Απριλίου, τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων (Συνεχιζόμενη Δομή) ολοκλήρωσαν μια πρωτότυπη έρευνα πεδίου.

Read More »

Aνακοίνωση προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την πρόσληψη τεσσάρων  ατόμων (4) ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων /ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων για τις ανάγκες καθαριότητας του Δήμου Φαρσάλων  ένα άτομο (1) ΥΕ

Read More »